Jeans trends bij Spijkerbroekenjeans.nl


Alle nieuwste jeans trends op een rij

Ook zo benieuwd wat de jeans trends van dit seizoen zijn? Een blik op het assortiment jeans van Spijkerbroekenjeans.nl en je bent weer helemaal bij. De versleten look met gaten en scheuren is weer helemaal terug. En de skinny jeans is op z'n retour. Baggy modellen (waar ook de boyfriend jeans onder vallen) zijn de jeans trend van 2010. Combineer ze met mooie hoge hakken en je bent weer helemaal bij!

Jeans trends 2010

Skinny jeans doen het dit seizoen nog steeds goed, maar we zien ook vaker ruimvallende modellen zoals de boyfriend jeans. En de spijkerbroek met verlaagd kruis is ook nog steeds te vinden. Veel jeans zijn dit seizoen wat korter en de bootcut is dit seizoen helemaal uit.


Jeans trends zomer 2010: denim jasjes en giletjes

Deze zomer zijn de spijkershorts weer helemaal in. We zien ze in allerlei uitvoeringen en modellen, zowel van superkort tot halverwege het dij. Met opgerolde pijpen of met een zoom en strak of juist weer wijd. Ook zien we veel spijkerjasjesm, die dit seizoen kort en klein zijn gesneden. Tot slot zijn ook de spijkergiletjes helemaal van nu. Kortom: genoeg denim om deze zomer tot een hippe combi te komen!

» Goedkope Only Jeans
» spijkerbroeken en jeans online kopen


Meer informatie
» Jeans geschiedenis
» Jeans winkels
» Spijkerbroek broeken
» Spijkerbroek maten